Skip to main content

Voice-over coaching

Deze pagina is speciaal voor beginnende voice-overs en reclamestemmen die een voice-over coach zoeken.

U heeft een mooie stem zeggen mensen om u heen. Het lijkt u leuk om met uw stem te werken. Wilt u een reclamestem worden? Neem dan altijd stemlessen van een goede voice-over coach. Iemand die in theorie en ook praktijk goed is. Voor jong en oud.

Wil je wat met je stem gaan doen op Radio, Internet of Televisie? Dan kan ik u als bekende professionele voice-over stem als beste het voice-over vak leren!

Voice-over lessen geef ik op de volgende manier:
Via Online coaching! Via Zoom geef ik wereldwijd voice-over coaching en hoef jij als cursist niet de deur uit. Lekker makkelijk vanaf je eigen huis de cursus doen. De les wordt altijd opgenomen en je krijgt na de les dezelfde dag van mij zowel de video opname en ook  de audio opname via de mail toegestuurd!

Op veler verzoek 1 op 1 via Zoom! Dus als u niet wilt reizen heeft u vanaf nu geen onnodige lange reistijden meer en ook geen hoge reiskosten. Incidenteel geef ik ook voice-over coaching in de avonduren.

Let op! Momenteel heb ik een  wachtlijst van twee weken. Enkele nieuwe voice-over cursus momenten zijn binnenkort voor nieuwe voice-over cursisten beschikbaar. Schrijf jezelf nu alvast in en reserveer direct je plek.

We plannen direct het eerste blok van 4, 8 of 12 stemlessen op vaste dagen en vaste tijdstippen in. Wel zo overzichtelijk.

Wat als de proefles beide bevalt?

Dan kan u door gaan met de stemtraining in een voice-over basis coaching.

Voice-over coaching proefles

In de allereerste proefles bekijken we samen de mogelijkheden van uw stem en waar u naar toe zou willen groeien. Het geeft u een eerste indruk om achter een microfoon te zitten. Na deze proefles weet u of u aanleg en talent heeft om echte spreker te worden. En ik zal u meteen een eerlijk advies geven of ik u als voice-over coach verder wil en kan helpen. Deze unieke proefles duurt 45 minuten. Wat als de proefles beide bevalt? Dan kan u door gaan met de stemtraining in een voice-over basis coaching. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina. Bent u overtuigd om te starten met de cursus slaan we de proefles over en starten we gelijk met uw gewenste aansluitende voiceover cursus.

Voice-over coaching beginners:

In het 4 basislessen cursuspakket bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw stem en waar u naar toe zou willen groeien. Verbeterpunten worden samen gezocht en in kaart gebracht. De lessen duren 45 minuten per keer. U krijgt daarbij ademhalingsoefeningen, luchttechniek, uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopnames en natuurlijk heel veel stemoefeningen. Huiswerk nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina. De coaching gebeurt op een persoonlijke wijze waarbij ik kijk hoe jij het snelste resultaat kan behalen!

Voice-over coaching gevorderden:

Het cursuspakket voor gevorderden heeft een makkelijke aansluiting op de voice-over basislessen. De verbeterpunten uit de basislessen worden opnieuw getraind en daarbij worden begrijpend en duidelijk hardop lezen geoefend.  Ook deze lessen duren 45 minuten per keer en u krijgt daarbij ademhalingsoefeningen, luchttechniek, uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopnames en wederom heel veel stemoefeningen. Huiswerk en vragen nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

Voice-over coaching semi professionals

U kunt al redelijk goed met je stem overweg. Maar u wilt de puntjes op de i zetten. In het Master Class cursuspakket bekijk ik samen met u uw geliefde specialisaties. Dit kan zijn radio of tv commercials, tekenfilms, filmteksten of nieuws teksten. We gaan samen bekijken hoe  u het snelst een optimaal gewenst doelresultaat bereikt. De lessen duren 45 minuten per keer. U krijgt daarbij ademhalingsoefeningen, luchttechniek, uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopnames en alle mogelijke stemoefeningen. Wij beluisteren samen de gemaakte opnames terug en ik geef u direct advies hoe het eventuele moeilijke punt of probleem met uw stem op kan lossen. Daarop oefen ik samen met u net zo lang het foutloos gaat. Huiswerk nemen wij in de les samen met elkaar online door. U bent na deze cursus een beginnende Radio, Internet en of Televisie reclamestem. Klaar voor echte serieuze opdrachten. U kunt na het doorlopen van deze cursus uzelf rustig aanmelden als startend professioneel voice-over talent bij de diverse stemmenbureaus van Nederland. Huiswerk en vragen nemen wij ook buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor uw coaching onderaan deze pagina.

Voice-over coaching professionals

U bent al een geoefende stemacteur of voice-over artist en u kan steeds beter met uw stem overweg. Maar u wil nog extra training hebben. Om bijvoorbeeld uw stem helemaal in balans te krijgen. Of om een paar aangeleerde fouten te veranderen. Door te luisteren naar uw stemkleur gaan we samen door middel van diverse stemband trainingen proberen het mooiste stemgeluid uit u te krijgen. We zoeken samen naar het zogenaamde “prettig luister gevoel”. Tijdens deze stemcoaching behandelen we diverse specialisaties. Onder andere radio en televisie commercials, tekenfilms, filmteksten, nieuwslezer teksten. We gaan samen werken aan je tone of voice! Hoe kan u in uw tone of voice de verschillende stemstijlen ontwikkelen? Ik bedoel dan bijvoorbeeld qua tonen, enthousiast, vriendelijker, liever, zachter, zakelijker etc. Deze gaan we trainen met de verschillende technieken die er zijn en de diverse manieren om te improviseren. En natuurlijk kijken we samen hoe u in een opnamestudio het snelst een optimaal doelresultaat bereikt. Zodat u een blije opdrachtgever krijgt. Huiswerk en vragen nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor uw stemcoaching staan onderaan deze pagina.

De lessen duren 45 minuten per keer

U krijgt daarbij uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopname en stemoefeningen.

Hoe lang duurt een stemles?

Hoe lang duurt een stemles?

De lessen duren 45 minuten per keer en u krijgt daarbij uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopname en stemoefeningen. U bent door mijn persoonlijke manier van coaching echt een zelfverzekerde voice-over geworden. Maar het draait tenslotte allemaal om veel en vooral serieus oefenen en in jezelf geloven en investeren. Maak een flitsende en professionele start als beginnende voice-over stem. Klaar om echte en serieuze opdrachten uit te voeren. U bent met deze coaching volledig in balans met uw stem. U kan zonder aanwijzingen van een stemcoach zelfstandig inspreken. Tarieven voor uw stemcoaching staan  onderaan deze pagina.

Voice-over coaching Omroepmedewerkers

Er komen tegenwoordig ook vragen vanuit Publieke Omroepen om Televisie Internet en Radio stemmen inhouse te coachen.

Speciaal voor DJ’s, presentatoren, item regisseurs etc.

Op de studiolocatie Mediapark Hilversum of Amsterdam ben ik bij de voice-over opname aanwezig en zal ik de door de omroep cursist voice-over en stemregie aanwijzingen geven om het allerbeste uit haar of zijn stem te halen.

Dit coachingspakket bestaat uit 10 lessen van 45 minuten. De factuur wordt verzonden aan de Omroep waarvoor jij als presentator, redacteur, item producer, stemacteur of station voice-over diensten verricht. De omroep betaald de factuur. Tevens zijn deze gemaakte opleidingskosten voor je werkgever volledig aftrekbaar.

Ook is persoonlijke online voice-over coaching via Zoom mogelijk!

Speciaal voice-over coachingstraject voor Omroepmedewerkers  2.495 euro ex BTW per persoon.

Voice over coaching omroep medewerkers
kosten voice over training

Kosten voice-over coaching

Elke online les wordt helemaal opgenomen, zodat u het opgenomen studie materiaal achteraf nog eens op uw gemak kunt doornemen.

De proefles € 150,= ex BTW per persoon

Het voice-over lespakket van 4 voice-over lessen van € 600,= nu voor € 499,- ex BTW per persoon.

Het voice-over lespakket van 8 voice-over lessen van € 1200,= nu voor € 995,= ex BTW per persoon.

Het voice-over lespakket van 12 voice-over lessen van € 1.800,= nu voor € 1499,= ex BTW per persoon.

Voice-over coachingstraject voor Omroep medewerkers  voor 10 privélessen van 45 minuten in de audiostudio van de omroep zelf op locatie OF ONLINE van € 2.495,= nu voor € 1995,=  ex BTW per persoon.

Ik geef voice-over lessen aan particulieren en professionals.

Aan kleuters, tieners, jongeren, volwassenen en ook aan ouderen boven 65 jaar.

Voice-over expert

Let op: Wilt u echt goed worden met uw stem kan u het beste dagelijks trainen door middel van serieuze stem oefeningen.

Goed stemgebruik komt u niet zo maar aanwaaien. U moet er echt serieus voor trainen. Thuis, onderweg, op de fiets, in de auto etc. Heeft u een mooie stem? Wilt u serieus aan de slag met uw stem? Bent u enthousiast en heeft u doorzettingsvermogen? Dan heeft u  alle basistools in handen om ook een goede reclamestem te worden.

Stuur een email met daarin uw  telefoonnummer naar: boeking@peterdegee.nl

Ik neem dan binnen 24 uur contact met u op!