Maandag tot vrijdag van 08.00 - 21.00 en zaterdag en zondag van 08.00 - 12.00 uur.
+31(0)655-737117

Voice-over coaching

Deze pagina is speciaal voor beginnende voice-overs en reclamestemmen die een voice-over coach zoeken.

U heeft een mooie stem zeggen mensen om u heen. Het lijkt u leuk om met uw stem te werken. Wilt u een reclamestem worden? Neem dan altijd stemlessen van een goede voice-over coach. Iemand die in theorie en ook praktijk goed is. Voor jong en oud.

Wil je wat met je stem gaan doen op Radio of Televisie? Dan kan ik u als bekende professionele voice-over stem als beste het voice-over vak leren!

Voice-over lessen geef ik op twee verschillende manieren.
Deze stem coaching vinden altijd op bepaalde dagen plaats in mijn eigen audiostudio in Hilversum.

Op veler verzoek 1 op 1 via Skype. Dus als u niet wilt reizen heeft u vanaf nu geen lange reistijden meer en ook geen onnodige reiskosten. Incidenteel geef ik ook voice-over coachings in de avonduren.

Let op! Momenteel heb ik een  wachtlijst van ongeveer drie maanden. Enkele nieuwe plaatsen zijn binnenkort voor nieuwe voice-over cursisten beschikbaar. Schrijf jezelf nu alvast in en reserveer je plek.

Mocht ik weer ruimte hebben plannen we direct het eerste blok van 4, 8 of 12 stemlessen op vaste dagen en vaste tijdstippen in.

Wat als de proefles beide bevalt?

Dan kan u door gaan met de stemtraining in een voice-over basis coaching.

Voice-over coaching proefles

In de allereerste proefles bekijken we samen de mogelijkheden van uw stem en waar u naar toe zou willen groeien. Het geeft u een eerste indruk om achter een microfoon te zitten. Na deze proefles weet u of u aanleg en talent heeft om echte spreker te worden. En ik zal u meteen een eerlijk advies geven of ik u als voice-over coach verder wil en kan helpen. Deze unieke proefles duurt 30 minuten. Wat als de proefles beide bevalt? Dan kan u door gaan met de stemtraining in een voice-over basis coaching. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

Voice-over coaching beginners:

In het 4 basislessen cursuspakket bekijk ik samen met u de mogelijkheden van uw stem en waar u naar toe zou willen groeien. Verbeterpunten worden samen gezocht en in kaart gebracht. De lessen duren 45 minuten per keer. U krijgt daarbij ademhalingsoefeningen, luchttechniek, uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopnames en natuurlijk heel veel stemoefeningen. Huiswerk nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

Voice-over coaching gevorderden:

Het cursuspakket voor gevorderden heeft een makkelijke aansluiting op de voice-over basislessen. De verbeterpunten uit de basislessen worden opnieuw getraind en daarbij worden begrijpend en duidelijk hardop lezen geoefend.  Ook deze lessen duren 45 minuten per keer en u krijgt daarbij ademhalingsoefeningen, luchttechniek, uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopnames en wederom heel veel stemoefeningen. Huiswerk en vragen nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

Voice-over coaching semi professionals

  •  kunt al redelijk goed met uw stem overweg. Maar u wilt de puntjes op de i zetten. In het Master Class cursuspakket bekijk ik samen met u uw geliefde specialisaties. Dit kan zijn radio of tv commercials, tekenfilms, filmteksten of nieuws teksten. We gaan samen bekijken hoe u het snelst een optimaal gewenst doelresultaat bereikt. De lessen duren 45 minuten per keer. U krijgt daarbij ademhalingsoefeningen, luchttechniek, uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopnames en alle mogelijke stemoefeningen. Wij beluisteren samen de gemaakte opnames terug en ik geef u direct advies hoe het eventuele moeilijke punt of probleem met uw stem op kan lossen. Daarop oefen ik samen met u net zo lang het foutloos gaat. Huiswerk nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. U bent na deze cursus een beginnende Radio en of Televisie reclamestem. Klaar voor echte en serieuze opdrachten. U kunt na het doorlopen van deze cursus uzelf rustig aanmelden als startend professioneel voice-over talent bij de diverse stemmenbureaus van Nederland. Huiswerk en vragen nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

Voice-over coaching professionals

  • U bent al een geoefende stemacteur of voice-over artist en u kan steeds beter met uw stem overweg. Maar u wil nog extra training hebben. Om bijvoorbeeld uw stem helemaal in balans te krijgen. Of om een paar aangeleerde fouten te veranderen. Door te luisteren naar uw stemkleur gaan we samen door middel van diverse stemband trainingen proberen het mooiste stemgeluid uit u te krijgen. We zoeken samen naar het zogenaamde “prettig luister gevoel”. Tijdens deze stemcoaching behandelen we diverse specialisaties. Onder andere radio en televisie commercials, tekenfilms, filmteksten, nieuwslezer teksten. We gaan samen werken aan je tone of voice! Hoe kan u in uw tone of voice de verschillende stemstijlen ontwikkelen? Ik bedoel dan bijvoorbeeld qua tonen, enthousiast, vriendelijker, liever, zachter, zakelijker etc. Deze gaan we trainen met de verschillende technieken die er zijn en de diverse manieren om te improviseren. En natuurlijk kijken we samen hoe u in een opnamestudio het snelst een optimaal doelresultaat bereikt. Zodat u een blije opdrachtgever krijgt. Huiswerk en vragen nemen wij buiten de les om samen met elkaar online door. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

De lessen duren 45 minuten per keer

U krijgt daarbij uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopname en stemoefeningen.

Hoe lang duurt een stemles?

De lessen duren 45 minuten per keer en u krijgt daarbij uitspraakcoaching, stemtechniek, stemopname en stemoefeningen. U bent door mijn persoonlijke manier van coaching echt zelfverzekerde voice-over geworden. Maar het draait tenslotte allemaal om veel en vooral serieus oefenen en in uzelf geloven en investeren. Maakt u een goede start als beginnende voice-over stem. Klaar om echte en serieuze opdrachten uit te voeren. U bent met deze coaching volledig in balans met uw stem. U kan zonder aanwijzingen van uw stemcoach zelfstandig inspreken. Tarieven voor deze coaching onderaan deze pagina.

Hoe lang duurt een stemles?
Voice over coaching omroep medewerkers

Voice-over coaching Omroepmedewerkers

Ik ontvang steeds meer vragen vanuit Publieke Omroepen om Televisie en Radio stemmen inhouse te coachen.

Speciaal voor DJ’s, presentatoren, item regisseurs etc.

Op de studiolocatie Mediapark Hilversum of Amsterdam ben ik bij de voice-over opname aanwezig en zal ik de door de omroep cursist voice-over en stemregie aanwijzingen geven om het allerbeste uit haar of zijn stem te halen.

Dit coachingspakket bestaat uit 10 lessen van 45 minuten. De factuur wordt verzonden aan de Omroep waarvoor u als presentator, redacteur, item producer, stemacteur of station voice-over diensten verricht. De omroep betaald de factuur. Tevens zijn deze gemaakte opleidingskosten voor uw werkgever aftrekbaar.

Speciaal voice-over coachingstraject voor Omroepmedewerkers  2.500 euro ex BTW per persoon.

Kosten voice-over coaching

Elke les wordt gedeeltelijk opgenomen, zodat u het studie materiaal achteraf nog eens op uw gemak kunt doornemen.

De proefles € 150,= ex BTW per persoon

Het voice-over lespakket van 4 voice-over lessen van € 600,= nu voor € 499,- ex BTW per persoon.

Het voice-over lespakket van 8 voice-over lessen van € 1200,= nu voor € 995,= ex BTW per persoon.

Het voice-over lespakket van 12 voice-over lessen van € 1.800,= nu voor € 1499,= ex BTW per persoon.

Voice-over coachingstraject voor Omroep medewerkers  voor 10 privélessen van 45 minuten in de audiostudio van de omroep zelf op locatie van € 2.500,= nu voor € 1995,=  ex BTW per persoon.

kosten voice over training

Ik geef voice-over lessen aan particulieren en professionals.

 

Aan kleuters, tieners, jongeren, volwassenen en ook aan ouderen boven 65 jaar.

Voice Over Coaching

Voice-over expert

Let op: Wilt u echt goed worden met uw stem moet u dagelijks trainen door middel van serieuze stem oefeningen.

Goed stemgebruik komt u niet zo maar aanwaaien. U moet er echt serieus voor trainen. Thuis, onderweg, op de fiets etc. Heeft u een mooie stem? Wilt u serieus aan de slag met uw stem? Bent u enthousiast en heeft u doorzettingsvermogen? Dan heeft u alle basistools in handen om ook reclamestem te worden.

Stuur email met daarin uw  telefoonnummer naar: boeking@peterdegee.nl

Ik neem binnen 24 uur contact met u op.

Meer informatie: 

Telefoon: +31655 – 737117 – Email: boeking@peterdegee.nl