Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17:00
+31 (0)655 - 737 117

Voice-over portfolio:
Voice-over portfolio Peter de Gee

Hieronder vind je mijn voice-over portfolio selectie van verschillende opdrachtgevers voor wie ik de afgelopen tijd radio en televisie commercials heb ingesproken.


Bovenaan de voice-over portfolio pagina vind je de radiospots. Daaronder de voice-over portfolio van de Televisie commercials. Klik op de naam van de opdrachtgever om te horen hoe de spots klinken.


Ook kan je in mijn portfolio de door mij ingesproken radio commercials allemaal makkelijk één voor één downloaden om aan je opdrachtgever te laten horen. Downloaden? Ga met je muis op de naam van de commercial staan. Klik de rechtermuisknop en kies voor file opslaan.


Voice-over portfolio: luisteren naar mijn nieuwe voice-over demo!

Nu trending: mijn allernieuwste Nederlandse voice-over demoshowreel 2017 stemacteur Peter de Gee 

      1. peter-de-gee_mixdown-2017-demo-mp3

Radio commercials die van mijn stem gebruik hebben gemaakt kan je hier direct onder in de MP3 player beluisteren. Ook heb ik diverse goede voorbeelden van TVC’s (Televisie Commercials) geplaatst op You Tube, deze kan je ook op deze pagina vinden onder de Mp3 player. Veel luister en kijk plezier en ik zie je graag binnenkort in de geluidsstudio!

Voice-over portfolio Peter de Gee

Voice-over portfolio opdrachtgevers: 


Mijn voice-over credits zijn onder andere: Heineken, Calgonit PowerBall Tab, Philips, Samsung, Apple, Bosch, Mercedes Duitsland, G Star, Diesel, Nationale Schaatsbon, Skylanders, Old Amsterdam, Score Jeans, Pepsi Cola, Listerine, Hallmark, Classic FM, Radio Veronica, SKY Radio, VBO Makelaars, SEAT, Lamisil, Novartis, Michelin, TT Assen, Mercedes, Kras Vakanties, LEGO, Toptrouwlocaties.nl, Ricola, Kelloggs, Van Ede en Partners, Discovery Channel, SBS, UPC, Columbia Tristar Home Entertainment, KPN, FOX Home Entertainment, 3FM, Fresh FM, Chello Media, Universal, Chocotoff, Douwe Egberts, Activision, EA Games, Nederlandse Spoorwegen en vele andere cliënten behoren tot mijn opdrachtgevers.


Nationale TV Commercials:

 

Peter de Gee inspreken bedrijfsfilms:

 


TV programma’s onder andere 
voor Baby TV:

 


shure sm7Voice-over Portfolio Dutch voiceover male with homestudio:

Opnames met mijn stem zijn mogelijk in mijn eigen audiostudio en ook in alle andere geluidstudio’s van Nederland. Want ik bezoek net zoals al mijn voice-over collega’s ook natuurlijk alle gewenste geluidsstudio’s op locatie. Ik heb aantrekkelijke stemtarieven voor alle geluidsstudio’s, reclamebureaus, mediabureaus, televisie producenten en online productiebedrijven.


Op deze speciale voice-over portfolio pagina staan een aantal willekeurige voice-over demo’s. Inzetbaar per auto voor voice-over producties in Nederland, België en Duitsland. De rest van Europa per vliegtuig. Alle landen zoals Canada en de Amerika geef ik graag voice-over service vanuit mijn eigen geluidsstudio.


Buitenlandse opdrachtgevers  ontvangen de in mijn geluidsstudio opgenomen voice-over files per wetransfer of per email.


Wil je een ander voorbeeld horen wat niet in mijn voice-over portfolio is opgenomen? Stuur me dan even een email, dan neem ik een speciale demo op van een twee regels tekst zodat je die ene speciaal voor jou gemaakte voice-over demo aan de uiteindelijke klant kan laten horen als stemvoorbeeld.


Voice-over Portfolio ik wil een prijsopgave:

Wil je nu gelijk een voice-over prijsopgave, bel me of neem per email contact met mij op. Whatsappen of sms sturen mag ook! Heb je regelmatig grote voice-over opdrachten? Volume tarieven en fixed fee bespreekbaar. Ik hanteer dan mijn staffel fee.


Bel nu voor de allerbeste Nederlandse voice-over offerte!
Telefoon: +31655 – 737 117
Email: boeking@peterdegee.nl