Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17:00
+31 (0)655 - 737 117
TV Presentaties:

Eén van de leukste dingen die ik doe is presenteren voor Online TV. Dat is echt mijn ding. Vanuit de vroegere radiotijd is dat eigenlijk ontstaan. Tegenwoordig maak ik reviews van bijna alle Haagse Popfestivals voor onder andere Scheveningen Nieuws en WTF TV.

Voor WTF TV ben ik op 1 augustus 2015 naar het super leuke Scheveningse Popfestival op het strand bij Duindorp Schollenpop 2015 geweest. Wat heb ik genoten op Schollenpop. Een paar duizend bezoekers en een geweldige sfeer zijn terug te zien in de filmbeelden. Kijk hieronder het door mij gepresenteerde WTF TV programma.

Komende maanden zie je meer door mij gepresenteerde Online TV programma’s online komen op deze pagina .

Popfestival Den Haag – Scheveningen SchollenPop

Popconcert Den Haag – Scheveningen: DiRect

Kookprogramma: De Scheveningse Kombuis (als gast)

Scheveningen Nieuws: Sponsoravond Vreugdevuur 2015. Interview met de organisatie van het grootste Vreugdevuur met vuurwerkshow van de wereld.

Het grootste Motorcross Evenement van Nederland op Scheveningen:
RedBull KnockOut 2015

 

peetbijQMusic


 

Opnames maak ik door heel Nederland en Europa. Productie en zelf filmen met of zonder team doe ik ook.  Opnames zijn Full HD gefilmd. Ben altijd op zoek naar aparte beelden van ludieke situaties of mensen. Ik bezoek net zoals al mijn overige collega’s ook alle opdrachten op locatie. Ik werk voor aantrekkelijke presentatie tarieven voor alle omroepen, reclamebureaus, mediabureaus, televisie producenten en online productiebedrijven. Inzetbaar per auto voor presentatie producties in Nederland, België en Duitsland. De rest van Europa kan per vliegtuig maar ook per auto voor als we onderweg opnames moeten maken. Opdrachtgevers  kunnen van mij ook een kant en klare digitale “tape on desk” versie krijgen. Het is maar net wat je wilt en hoe wij het met elkaar afspreken.

Wil jij nu gelijk een prijsopgave voor een TV presentatie of hele video productie? Bel mij rechtstreeks of neem per email contact met mij op. Whatsapp of sms mag ook! Ik probeer je reactie binnen 24 uur te beantwoorden.


 

Bel nu voor de allerbeste presentatie offerte van Nederland.

Telefoon: +31655 – 737 117
Email: 
boeking@peterdegee.nl.