Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17:00
+31 (0)655 - 737 117

Voice-Over Services

Mijn voice-over services? Dat is voor jou heel makkelijk en zelf te kiezen! Ik heb twee mogelijkheden. Of ik kom naar jou gewenste geluidsstudio locatie en ik spreek daar de teksten in of ik doe de voice-over opname in mijn eigen geluidsstudio! De vraag is wat wil je precies dat ik voor je doe en wanneer?


Peter de Gee voice-over Nederlands Dutch macbook protools

 

 

1. Voice-over services: Hoe gaat een voice-over boeking eigenlijk? Nou héél makkelijk!

De klant belt mij voor beschikbaarheid op een bepaalde datum. Zoiets heet een optie plaatsen van de voice-over opname. Het kunnen ook meerdere data zijn. Nadat de optie geplaatst is bespreken we samen wie de uiteindelijke opdrachtgever is en het aantal spots of de lengte van de totale tekstduur. Als dat is besproken bepalen we samen het tarief. De klant vraagt dan toestemming aan haar opdrachtgever. Deze legt het beschikbare voice-over budget vast. Nadat het budget en het aantal op te nemen commercials of teksten zijn vastgelegd, stuur ik de klant een bevestiging per email. Op deze bevestingsmail geeft de klant een reply. Vastgesteld wordt wanneer de exacte opname datum zal zijn. Vaak heeft de rtv producer, traffic manager, online producer, producent (bijvoorbeeld het reclamebureau/productiebedrijf) dan contact gehad met de uiteindelijke opdrachtgever. Na deze terugkoppeling wordt de voice-over opname definitief.


2. Voice-over services: opnemen in elke geluidsstudio van Nederland, Belgie of Duitsland

Op de datum zelf ben ik dan een kwartier van te voren bij de opnamelocatie (geluidsstudio) aanwezig.
Omdat ik altijd vroegtijdig in de geluidsstudio aanwezig ben, kan ik rustig een thee met honing op drinken en met iedereen kennis maken. Op dat moment ga ik de voice-over teksten met de klant doornemen. Tijdens dit korte werkoverleg ontvang ik alle bijzonderheden van deze voice-over opname. Stipt op het tijdstip waarop de geluidsstudio door de opdrachtgever is geboekt, kunnen we starten met de opnames.Op bezoek in een audiostudio Peter de Gee Nederlands voice-over


3. Voice-over services: laatste punten bespreken voor de voice-over opnames

Tijdens de voice-over opname kan de klant nog enkele laatste wensen doorgeven. Daar zal ik dan bij het inspreken van de voice-over tekst rekening mee houden. Vaak zijn de eerste drie takes van de voiceover opname het beste. Dan zitten alle besproken wensen op hun plek en is de commercial opgenomen. De intonatie klopt en de tekst past precies in de gestelde tijd. Bij commercials is dat altijd 30, 20, 25, 20, 15, 10 of 5 seconden. One takers zijn door mijn grote ervaring zeker niet uitgesloten. Dat betekent dat de klant altijd binnen één uur de commercials of teksten heeft opgenomen. Tenzij het erg veel tekst is.


voice-over services Peter de Gee voice-over Nederlands

4. Voice-over services: voice-over is opgenomen en het voice-over productie proces

Daarna gaat de audio-engineer aan de slag met het ruwe materiaal. Dan worden de opgenomen zinnen schoon geknipt en achter elkaar gezet. Ook de audioboarding is dan geheel klaar. Hierna krijgt de opgenomen audio door de sound-engineer een speciale sound relay en kan de commercial of tekst gemasterd gaan worden. Hierna is uw opgenomen voice-over tekst klaar voor uitzending op reclameblokken van radio, televisie of het internet.


5. Voice-over services: betaaltermijn

Na de opname ontvangt mijn opdrachtgever dezelfde dag mijn factuur. Deze factuur wordt binnen een van te voren overeengekomen termijn aan mij betaald. Opdrachtgever heeft binnen deze afgeproken betaaltermijn aan mij betaald voor de radio, televisie of online campagne en heeft daarmee voor de periode van één jaar de voice-over rechten ontvangen en heeft daarmee de rechten voor de opgenomen voice-overs en deze uit te zenden of te gebruiken. De periode van een jaar gaat in op de dag dat de radio, televisie en of online commercials door mij zijn afgeleverd.


6. Voice-over services: uitzendrechten en voice-over buy-out

Detail is wel dat indien betaling betaling van mijn opdrachtgever uitblijft, géén rechten worden verleend voor uitzending van het opgenomen audiomateriaal. Bij mij krijg je altijd goede service en altijd zeer snel de ingesproken opnames afgeleverd. Of ik nu in de geluidsstudio op locatie ben of in mijn eigen geluidsstudio opneem. Je ontvangt van mij een professionele eindmix van de audio opnames. Deze wordt per email of Wetransfer toegestuurd.


Bel nu voor de allerbeste voice-over offerte van Nederland!

Telefoon: +31655 – 737117
Email: boeking@peterdegee.nl


Voice-over Services: opname in mijn eigen audiostudio

Peter de Gee voice-over inspreken bij SKY Radio NaardenIk doe de voice-over opname in mijn eigen geluidsstudio! Want steeds meer opdrachtgevers produceren hun commercial of video opnames of soortgelijke media producties vanaf hun Macbook of PC. Vroeger moest alles gemonteerd worden in grote studio’s. Tegenwoordig hoeft dat niet meer en werk ik ook vanuit mijn eigen geluidsstudio. Indien een uiteindelijke opdrachtgever kiest voor een producent die het in “eigen studio” afmixed wordt er steeds meer gebruik gemaakt van voice-over opnames opgenomen die in een professionele voice-over geluidsstudio van de reclamestem zelf is opgenomen!


Voice-over Services: zeer goede eindkwaliteit

Het scheelt de uiteindelijke opdrachtgever veel overhead terwijl de eindkwaliteit evenzo goed is. Afgelopen jaar heb ik flink geïnvesteerd om mijn audio output nog mooier en beter te krijgen. Vandaar dat mijn klantenkring van de geluidsstudio producties het laatste jaar enorm aan het groeien is. Mijn klanten zijn heel erg tevreden over het (eind) resultaat.


Voice-over Services: hoe gaat een homestudio voice-over boeking eigenlijk?

Ook héél eenvoudig, goedkoper en vooral heel snel! De klant belt mij voor beschikbaarheid op een bepaalde datum. Zoiets heet een optie plaatsen van de voice-over opname. Het is een vaste opnamedatum en tijd. Deze wordt gelijk ingepland. Dit kunnen voor grotere opdrachten zoals het inspreken van luisterboeken uiteraard ook meerdere opname data zijn. Nadat de optie(s) geplaatst is/zijn bespreken we samen wie de uiteindelijke opdrachtgever is en het aantal spots of de lengte van de totale tekstduur. Als dat is besproken bepalen we samen het tarief. De klant vraagt dan toestemming aan haar opdrachtgever en deze legt het beschikbare voice-over budget vast.


Voice-over Services: opdrachtbevesting per email

Nadat het budget en het aantal op te nemen commercials of teksten zijn vastgelegd, stuur ik de klant een bevestiging per email. Op deze bevestigingsmail geeft de klant een reply wanneer de exacte datum zal zijn. Vaak heeft de rtv producer, traffic manager, online producer, producent van bijvoorbeeld het reclamebureau of productiebedrijf dan al contact gehad met de uiteindelijke opdrachtgever. Na deze terugkoppeling wordt de voice-over opname definitief. Je ontvangt van mij een schriftelijke bevestiging van de voice-over opname(s).


Voice-over Services: opnamedag voice-over 

Op de datum zelf neem ik de voice-over op in mijn eigen professionele geluidsstudio. De voice-over teksten heb ik telefonisch of per email met de klant samen doorgenomen. Tijdens dit werkoverleg ontvang ik alle bijzonderheden van deze voice-over opname. Stipt op het tijdstip waarop de geluidsstudio door de opdrachtgever is geboekt kunnen we starten met de opnames. Tijdens de voice-over opname kan klant de eventueel per telefoon of Skype nog enkele laatste wensen doorgeven waar ik dan bij het inspreken van de voice-over tekst direct rekening mee kan houden. Vaak zijn de eerste drie takes het beste. Dan zitten alle besproken wensen op hun plek. De intonatie klopt en de tekst past precies in de gestelde tijd. One takers zijn door mijn grote ervaring zeker niet uitgesloten. Dat betekent dat de klant altijd binnen één uur de commercials of teksten heeft opgenomen.


voice-over inspreken Peter de Gee
Voice-over Services: geluidsmontage radiocommercial en televisiecommercial voice-over

Na de voice-over opname ga ik aan de slag met het ruwe materiaal. Dan worden alle opgenomen zinnen schoongeknipt en achter elkaar gezet. Tegen een kleine meerprijs verzorg ik eventueel ook de muziek eronder.  De audioboarding is dan geheel klaar en ligt onder de voice-over tekst. Hierna krijgt alle opgenomen audio door mij een speciale professionele soundrelay en kan de commercial of tekst gemasterd gaan worden. Hierna is uw opgenomen voice-over tekst klaar voor uitzending op reclameblokken van radio, televisie of bruikbaar op het internet.


Voice-over Services: buitenlandse opdrachtgevers en betalingen

Voor de stemopname ontvangt mijn opdrachtgever mijn factuur. Deze factuur wordt binnen 5 werkdagen aan mij betaald. Voor buitenlandse opdrachtgevers werk ik uitsluitend met payment on delivery. Dat betekent dat de opdrachtgever akkoord gaat mij te betalen voor de aflevering van de voice-over eindmix.


Voice-over Services: gebruiksrechten en buy-out van 1 jaar 

Opdrachtgever heeft aan mij betaald voor radio, televisie of online campagne en heeft daarmee voor een periode van één jaar de rechten ontvangen de opgenomen voice-overs uit te zenden of te gebruiken. De periode van een jaar gaat in op de dag dat de commercialteksten door mij zijn afgeleverd bij de audio opnames. Afleveren gebeurt na betaling van mijn voice-over factuur. Voor 12.00 uur besteld, ‘s middags 16.00 uur afgeleverd. Gegarandeerd goede en professionele kwaliteit. Professioneel qua stem als wel het audiogeluid van alle geluidsfiles in de eindmix.


In welk formaat voice-over file afleveren

Ik lever af in .mp3 .wav of afgemixte .mp4 bestanden.

Opnames vanuit mijn geluidsstudio afgeleverd zijn: snel, betaalbaar, professioneel en met zeer goede voice-over services!Peter de Gee voice-over interview Vriendin

Email mij voor jouw boeking, dit kan via boeking@peterdegee.nl of bel 0655 – 737117.


Hieronder een klantreactie van een zeer blije opdrachtgever:

“Goedemorgen Peter, hierbij ontvang je een link naar het resultaat van ons promotiefilmpje. We zijn erg blij met het resultaat, wat mede mogelijk is gemaakt door jou! Nogmaals hartelijk dank en mochten wij in de toekomst nog een filmpje maken, dan komen we zeker bij je terug!”


Bel nu voor de allerbeste Nederlandse voice-over offerte!
Telefoon: +31655 – 737117
Email: boeking@peterdegee.nl