Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17:00
+31 (0)655 - 737 117

Voice-Over homestudio:

Hieronder tref je diverse actuele informatie aan over mijn voice-over homestudio. Bij vragen stuur me een email!

Afleveren van opnames en reclameboodschappen kan op alle werkdagen ook vanuit mijn eigen geluidsstudio! Super snelle levering. Alle voice-over opdrachten worden binnen 24 uur aan je afgeleverd. Voice-overs voor Radio, Televisie en Online commercials. Kant en klaar voor gebruik, uiteraard inclusief editting. Ook voor professionele Nederlandse voice-over localisaties. En zeer goede after sales service!


Peter de Gee homestudio voice-over inspreken

Voice-Over homestudio: geluidsstudio editing

Mijn voice-over opnames worden na het inspreken altijd audio nabewerkt. Nadat de voice-over opname is gedaan zorg ik er voor dat de file in mijn geluidsstudio wordt schoon geknipt van alle kleine details die er niet in horen. Van adempauzes tot mini-tikjes, kleine klikjes etcetera. Je ontvangt de audiofile na de complete editing via email of wetransfer als het grotere bestanden zijn. Je kunt aangeven of je een .wav of een mp3 bestand wilt ontvangen. Bij aflevering is de voice-over file kant en klaar voor gebruik inclusief editing.


Voice-Over homestudio: voice-over editing en mastering

Additioneel kan ik uiteraard ook het audiodesign met muziek en of SFX en ook de mastering geheel voor u verzorgen. Vandaag voor 12.00 uur besteld, dan is de voice-over opname vanmiddag voor 16.00 uur aan je geleverd!


Voice-Over homestudio: branche conforme voice-over tarieven!

Met de alle moderne technieken die er zijn heb ik al enige jaren een audiostudio in mijn kantoor gebouwd. Het grote voordeel is dat als er voice-over opnames direct moeten plaats vinden tegen een geringer budget ik vanaf mijn home studio de voice-over teksten kan aanleveren. Het is een professionele voice-over opname studio. Geluidsfiles worden kant en klaar afgeleverd. Met of zonder audiodesign. Net wat je wenst.


Voice-Over homestudio: redigeren van voice-over teksten!

Wilt u dat ik de schrijfteksten redigeer naar spreekteksten, dan voer ik deze veranderingen tegen een kleine meerprijs van 125 euro per uur ex  BTW voor u uit. Ik pas de schrijfteksten aan naar leesteksten. De teksten spreken dan fijner in en lopen soepeler. Vaak klinkt het eindresultaat net even beter. Daar gaat het tenslotte om.


Peter de Gee homestudio voice-over inspreken
Voice-Over homestudio: buitenlandse voice-over tekst vertalen door native stemmen of vertaalbureau uit de doeltaal!

Ben je een buitenlandse opdrachtgever, kan ik de teksten ook voor je vanuit elke gewenste taal laten vertalen naar het Nederlands. Ik kan het laten vertalen door een officiële beëdigde vertaler tegen een gangbaar tarief. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tekst/woorden.


Voice-Over homestudio: met spoed voice-over nodig?

Ik reken geen extra kosten voor het inspreken van spoed klussen. Wil je de voice-over teksten vandaag nog ingesproken hebben, dan kan ik je vaak dezelfde dag alle ingesproken audiofiles schoon geknipt en wel bij je aanleveren.


Voice-Over homestudio: volume voice-over opdrachten?

Heb je op vaste basis voice-over opdrachten kan ik op vast gestelde tijdstippen de voice-over teksten voor je inspreken.


Voice-Over homestudio: meeluisteren met voice-over opname kan!

Je kunt als je  wenst ook de voice-over opnames meeluisteren via een Skype verbinding. Dat werkt zeer prettig met vooral buitenlandse opdrachtgevers. Zo kan je meteen eventuele aanwijzingen geven. Deze voer ik dan gelijk in diezelfde opname voor je uit.


Voice-Over homestudio: voice-over inspreken op tijdcodes kan!

Ook ben ik gewend om te werken met tijdcodes. Wil je bepaalde tekst binnen een bepaalde tijd hebben? Geef dat alstublieft duidelijk aan in je  tekst, dan hou ik daar tijdens de geluidsopname rekening mee.


Voice-Over homestudio: voice-over tekst revisie en voice-over retakes?

Eventuele verkeerde uitspraken die door mij gedaan zijn worden door mij uiteraard gratis aangepast. Zijn er tekstuele wijzigingen nadat de opname heeft plaatsgevonden reken ik je per aanpassing een revisie-fee van 50%. Dit hangt af van de tijd van her montage en het aantal woorden die veranderd zijn en opnieuw dienen te worden ingesproken.

Indien er een complete retake wordt opgenomen omdat er na de eerste geluidsopname tekstwijzigingen in zijn uitgevoerd door jou of je opdrachtgever, wordt deze opname als een nieuwe voice-over opname gezien met opnieuw 100% fee zoals eerder overeengekomen.


Voice-Over homestudio: voice-over opdracht plaatsen?

Mail nu naar boeking@peterdegee.nl
of bel 0655- 737117.


Voice-Over homestudio: hoe gaat een homestudio voice-over boeking eigenlijk?

Ook héél eenvoudig, het is voor u goedkoper en vooral heel snel! De klant belt mij voor beschikbaarheid op een bepaalde datum. Zoiets heet een optie plaatsen van de voice-over opname. Het is een vaste opnamedatum en tijd. Deze wordt gelijk ingepland. Dit kunnen voor grotere opdrachten zoals het inspreken van luisterboeken uiteraard ook meerdere opname data zijn. Nadat de optie(s) geplaatst is/zijn bespreken we samen wie de uiteindelijke opdrachtgever is en het aantal spots of de lengte van de totale tekstduur. Als dat is besproken bepalen we samen het tarief. De klant vraagt dan toestemming aan haar opdrachtgever en deze legt het beschikbare voice-over budget vast. Je ontvangt van mij per email een opdracht bevestiging.


Voice-Over homestudio: budget is rond en aantal teksten bekend

Nadat het budget en het aantal op te nemen commercials of teksten zijn vastgelegd, stuur ik de klant een bevestiging per email. Op deze bevestigingsmail geeft de klant een reply wanneer de exacte datum zal zijn. Vaak heeft de rtv producer, traffic manager, online producer, producent van bijvoorbeeld het reclamebureau of productiebedrijf dan al contact gehad met de uiteindelijke opdrachtgever.


Voice-Over homestudio: opname bevestiging

Na deze terugkoppeling wordt de voice-over opname definitief. Ik stuur de opdrachtgever een bevestiging van de opname per email. Op de afgesproken datum neem ik de voice-over voor je op, in mijn eigen professionele geluidsstudio. De voice-over teksten heb ik telefonisch of per email met de klant samen doorgenomen. Tijdens dit werkoverleg ontvang ik alle bijzonderheden van deze voice-over opname.


Voice-Over homestudio: wanneer wordt de voice-over ingesproken?

Stipt op het tijdstip waarop de geluidsstudio door de opdrachtgever is geboekt kunnen we starten met de opnames. Tijdens de voice-over opname kan klant de eventueel per telefoon of Skype nog enkele laatste wensen doorgeven waar ik dan bij het inspreken van de voice-over tekst direct rekening mee kan houden.Peter de Gee voice-over homestudio inspreken

Vaak is de derde take het beste. Dan zitten alle wensen op hun plek. Intonatie klopt en de tekst past precies in de gestelde tijd. One takers zijn door mijn grote ervaring niet uitgesloten. Dat betekent dat de klant altijd binnen één uur de commercials of teksten heeft opgenomen. Daarna ga ik aan de slag met het ruwe materiaal. Dan worden alle opgenomen zinnen schoongeknipt en achter elkaar gezet. Tegen een kleine meerprijs verzorg ik eventueel ook de muziek eronder.  De audioboarding is dan geheel klaar en ligt onder de voice-over tekst. Alle opgenomen audio krijgt door mij een speciale soundrelay en kan de commercial of tekst gemasterd gaan worden.


Voice-Over homestudio: uitzendrechten buy-out van 1 jaar!

Hierna is de voor jou opgenomen voice-over tekst klaar voor uitzending op reclameblokken van radio, televisie of bruikbaar op het internet. Voor de stemopname ontvangt mijn opdrachtgever mijn factuur. Deze factuur wordt voor aflevering van het materiaal aan mij betaald. Opdrachtgever heeft aan mij betaald voor radio, televisie of online campagne en heeft daarmee voor een periode van één jaar de buy-out rechten ontvangen de opgenomen voice-overs uit te zenden of te gebruiken. Let op: de periode van één jaar gaat in op de dag dat de commercial teksten door mij zijn afgeleverd bij de audio opnames.


Voice-Over homestudio: betaling en afleveren voice-over opnames

Afleveren gebeurt na ontvangst van je betaling van mijn voice-over factuur. Deze factuur wordt voor aflevering van het materiaal aan mij betaald. Elke werkdag voor 12.00 uur besteld, ‘s middags voor 16.00 uur afgeleverd. Gegarandeerd goede en professionele kwaliteit. Zowel qua stem als wel het audiogeluid van alle geluidsfiles. Ik loop alles diverse keren goed na. Leveringen vanuit mijn eigen geluidsstudio in bijvoorbeeld mp3 of .wav bestanden.


Geluidsopnames vanuit mijn homestudio zijn met een top voice-over service, hebben altijd een super snelle levering, je krijgt een scherpe fee en de voice-over opnames worden met een professionele geluidskwaliteit afgeleverd. Bij grote volume opdrachten werk ik met een op maat gemaakte staffel fee.


Hier is een homestudio klantreactie van een erg blije opdrachtgever: “Goedemorgen Peter, hierbij ontvang je een link naar het resultaat van ons promotiefilmpje. We zijn erg blij met het resultaat, wat mede mogelijk is gemaakt door jou! Nogmaals hartelijk dank en mochten wij in de toekomst nog een filmpje maken, dan komen we zeker bij je terug!”


Voice-over boeken:

Bel nu voor de allerbeste voice-over offerte van Nederland!
Telefoon: +31655 – 737117
Email: boeking@peterdegee.nl