Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17:00
+31 (0)655 - 737 117

Voice-Over in Geluidsstudio

Boek mij als stemacteur of als voice-over in elke gewenste geluidsstudio van NL!

Voice-over Peter de Gee in de geluidsstudio!Voor grote professionele stemopdrachten werk ik graag samen met de audiostudio van je keuze. Opnames met mijn stem is mogelijk in alle geluidstudio’s van Nederland want ik bezoek alle audiostudio’s op de door jou gewenste studio locatie. Ik hanteer zeer aantrekkelijke stemtarieven voor alle geluidsstudio’s, reclame en media bureaus en televisie en online productiebedrijven.


Voice-Over in Geluidsstudio: welke studio’s 

Mijn reclamestem is Inzetbaar voor voice-over producties in Nederland, België en Duitsland. Besluit u mijn voice-over stem te selecteren dan boekt u een betrouwbare, zeer enthousiaste, vlotte en goede professionele radio en televisiestem met ontzettend veel vakkennis en heel veel studio opname en tekst ervaring.


Voice-Over in Geluidsstudio: hoe gaat een voice-over boeking eigenlijk?

Héél makkelijk. De klant belt mij voor beschikbaarheid op een bepaalde datum. Zoiets heet een optie plaatsen van de voice-over opname. Het kunnen ook meerdere data zijn. Nadat de optie geplaatst is bespreken we samen wie de uiteindelijke opdrachtgever is en het aantal spots of de lengte van de totale tekstduur. Als dat is besproken bepalen we samen het tarief.


Voice-Over in Geluidsstudio: opdrachtbevestiging

De klant vraagt dan toestemming aan haar opdrachtgever. Deze legt het beschikbare voice-over budget vast. Nadat het budget en het aantal op te nemen commercials of teksten zijn vastgelegd, stuur ik de klant een opdrachtbevestiging per email. Op deze bevestigingsmail geeft de klant een akkoord. Vastgesteld wordt wanneer de exacte opname datum zal zijn. Vaak heeft de rtv producer, traffic manager, online producer, producent (bijvoorbeeld het reclamebureau/productiebedrijf) dan contact gehad met de uiteindelijke opdrachtgever. Na deze terugkoppeling wordt de voice-over opname definitief. Op de datum zelf ben ik dan een kwartier van te voren bij de opnamelocatie (geluidsstudio) aanwezig. Omdat ik altijd minimaal een kwartier vroeger in de geluidsstudio aanwezig ben, heb ik tijd om een thee met honing op drinken en kan ik rustig met iedereen kennis maken in de studio en mijn teksten die ik moet inspreken voorbereiden.


Voice-Over in Geluidsstudio: opname zelf en production sheet

Op dat moment ga ik de voice-over teksten met de klant doornemen. Tijdens dit korte werkoverleg ontvang ik alle bijzonderheden van deze voice-over opname. Stipt op het tijdstip waarop de geluidsstudio door de opdrachtgever is geboekt, kunnen we starten met de opnames. Tijdens de voice-over opname kan de klant nog enkele laatste wensen doorgeven. Daar zal ik dan bij het inspreken van de voice-over tekst rekening mee houden. Vaak is de derde take van de voiceover opname het beste. Dan zitten alle wensen op hun plek. Intonatie klopt en de tekst past precies in de gestelde tijd. Bij commercials is dat altijd 30, 20, 25, 20, 15, 10 of 5 seconden. One takers zijn door mijn grote ervaring niet uitgesloten. Dat betekent dat de klant altijd binnen één uur de commercials of teksten heeft opgenomen. Tenzij het erg veel tekst is.

Na de opname ondertekent de opdrachtgever mijn production sheet. Daar staat in hoeveel commercials er bijvoorbeeld zijn opgenomen, tijden, kilometers etc.

Let op: zijn er in de geluidsstudio méér commercials opgenomen dan van te voren is afgesproken, worden deze extra voice-overs als extra bestelling gezien en op basis van nacalculatie aan mijn opdrachtgever gefactureerd. Tarieven elders op deze site. 


Voice-Over in Geluidsstudio: betaaltermijn 14 dagen en gebruiksrechten buy-out 1 jaar

Daarna gaat de audio engineer aan de slag met het ruwe materiaal. Dan worden de opgenomen zinnen schoon geknipt en achter elkaar gezet. Ook de audioboarding is dan geheel klaar. Hierna krijgt de opgenomen audio door de sound engineer een sound relay en kan de commercial of tekst gemasterd gaan worden. Hierna is uw opgenomen voice-over tekst klaar voor uitzending op reclameblokken van radio, televisie of het internet. Na de opname ontvangt mijn opdrachtgever dezelfde dag mijn factuur. Deze factuur wordt binnen een van te voren overeengekomen betaaltermijn aan mij voldaan. Wanneer opdrachtgever binnen deze betaaltermijn aan mij heeft betaald heeft mijn opdrachtgever voor de periode van één jaar de gebruiksrechten ontvangen om de opgenomen voice-overs uit te zenden en te gebruiken.


Voice-Over in Geluidsstudio: wanneer gaan de gebruiksrechten in?

De periode van een jaar gaat in op de dag dat de commercial teksten door mij zijn afgeleverd bij de audio opnames in de geluidsstudio. Detail is wel dat indien betaling betaling van mijn opdrachtgever uitblijft er geen rechten worden verleend voor uitzending van het opgenomen audio materiaal.

Bij krijg je altijd goede service, ben je zeker van zeer snelle opnames, een scherp tarief en altijd een professionele voice-over eindmix van al jou audio-opnames.


peet3-135x100Voiceover zoeken?

Bel nu voor de allerbeste voice-over offerte van Nederland!

Telefoon: +31655 – 737117
Email:
 boeking@peterdegee.nl