Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17:00
+31 (0)655 - 737 117

Voice-over credits:

Hieronder vind je mijn voice-over credits, een aantal bedrijven waarvoor ik gewerkt heb staan hieronder!

Ik heb vele landelijke Radio en Televisie commercials ingesproken onder andere voor: Bayer, Heineken, Essent, Bosch, Mercedes Duitsland, G Star, Nationale Schaatsbon, Skylanders, ABN AMRO Maraton Rotterdam, NN CPC Loop den Haag, Old Amsterdam, Score Jeans, Pepsi Cola, NS, PME Legend, Diesel, Replay, Listerine, Hallmark, SKY Radio, Talpa Radio, VBO Makelaars, SEAT, Lamisil, Novartis, Michelin, TT Assen, Mercedes, Kras Vakanties, LEGO, Toptrouwlocaties.nl, Rucola, Kelloggs, Van Ede en Partners, Discovery Channel, SBS, UPC, Ziggo, Columbia Tristar Home Entertainment, KPN, FOX Home Entertainment, Fresh FM, Chello Media, Universal, Chocotoff, Douwe Egberts, Activision, EA Games, Nederlandse Spoorwegen, Kwikfit, Friesland, Campina, YourPrivateDriver, Zevenheuvelenloop, ABN AMRO bank, Rijks Overheid, RTL, Verkade, Twix, ING Mars, Coca Cola, Classic FM, NPO 3FM, My Radio 100% NL, Radio 10, Liberty Global en vele anderen.Peter de Gee voice-over credits Nederlands Dutch


Voice-over credits: voorbeelden kan je downloaden

Op de voice-over portfolio pagina kan je door mij heel veel ingesproken voice-overs en commercials beluisteren die op de nationale Radio en of nationale TV zijn geweest. En natuurlijk kan je deze ook downloaden als luister of demo voorbeeld voor jouw klant.


Voice-over credits: grote verscheidenheid opdrachtgevers

U ziet hierboven een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Elke opdracht is anders. Ik heb door de jarenlange ervaring een unieke voice-over stijl ontwikkeld die veel wordt gekopieerd. Maar niet wordt geëvenaard. Het gaat om stemkleur, de power, het volume dat je kan geven en de totale balans van je stem. Ik heb het geluk dat mijn stem ontzettend goed klinkt door alle type microfoons en dat de voice-over boodschap die ik als voice-over tekst in moet spreken altijd helder en super professioneel klinkt. Het past bij het product!


Voice-over credits: “veel gehoorde fout door beginnende stemmen”

Veel gehoorde fout in reclameboodschappen tegenwoordig is bijvoorbeeld dat de pay-off van een commercial op het eind omhoog wordt gelezen in plaats van naar beneden. Een pay-off moet echt staan als een huis. Het is namelijk de conclusie of afzender van de reclameboodschap! Dat is onder andere het verschil tussen iemand die net begint met inspreken en een professionele reclamestem / voice-over. “Kijk ik noem dit nu als voorbeeld, maar het gros van de reclame voice-overs en ook andere nieuwe reclame gasten op bureaus weet dit kennelijk niet”.


Voice-over credits: snel en makkelijk een professionele mannenstem boeken

Daarom is het super belangrijk om een professionele stem jouw voice-over productie in te laten spreken. Eentje die voor jouw klant scoort!! Dat is het verschil tussen een geslaagde reclame campagne of een campagne die niet opvalt en verdwijnt tussen de massa radio en TV spots. Ik vind het fijn dat je de moeite hebt genomen dit te lezen en hoop van jou te mogen horen! Voorbeelden in portfolio.


Voice-over credits: stemboeking doen of optie plaatsen

Wil je nu mijn voice-over stem boeken? Stuur dan een email met daarin de gewenste opnamedag, naam van de opdrachtgever, commercial type: is het voor radio, televisie of online, hoe lang gaat de spot draaien, hoeveel seconde is de reclamespot, wil je meerdere versies van de spot, wil je wissels en vertel de gewenste geluidsstudio locatie waar je mij verwacht. Wil je dat het een super snelle opname wordt die ik voor je inspreek in mijn eigen homestudio? Dat kan! Deze reclamespot kan ik jou binnen 24 uur afleveren en vaak nog dezelfde dag en zelf ook in het weekend. Mijn email adres is: boeking@peterdegee.nl of nog sneller bel mij mobiel met 0655 – 737117.


Bel nu voor de allerbeste voice-over offerte van Nederland.

Telefoon: +31655 – 737117
Email: boeking@peterdegee.nl
.